Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Arnhem

Maatwerk

BedrijfswageninrichtingZoekt u een specialist in bedrijfswageninrichting voor uw bedrijfsauto in Arnhem? Dan is Zevim in Zevenaar uw aangewezen partner. Op het gebied van modulaire inrichting van een bedrijfswagen zijn wij dé expert. Voor alle merken en typen bedrijfswagens, servicebussen en pick-ups hebben wij de ideale oplossingen. Zowel als het standaard modules of specifiek maatwerk betreft. Kijk alvast even rond in onze bedrijfswageninrichting webshop! Hier vindt u een ruim assortiment van onze producten en mogelijkheden. Voor elke bedrijfswagen tonen wij hier enkele standaard oplossingen. Mocht u iets specifiekere inrichting zoeken, neemt u dan vooral contact met ons op.

Wat kunt u van ons verwachten?

U vindt Zevim in Zevenaar. Op korte afstand van Arnhem dus ideaal bereikbaar Wij zijn specialist op het gebied van modulaire lichtgewicht aluminium/stalen bedrijfswageninrichtingen. Weet u nog niet zeker of dit wel inpasbaar is in uw bedrijfsbus? Dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs in Arnhem met onze demonstratiebus. Wij geven u dan advies, uitleg en/of ondersteuning. Welke vragen u ook heeft over de bedrijfsauto inrichting van Zevim: wij antwoorden ze dan graag en volledig. Laat u ook overtuigen. Laat u ons een bezoek aan u brengen met onze demonstratiebus!

Het verschil met hout

Misschien twijfelt u nog of u voor een aluminium/stalen of houten bedrijfsauto inrichting wilt gaan. Als expert op het gebied van bedrijfsbus inrichting vertellen wij u graag wat een inrichting van aluminium/staal onderscheidt van een bedrijfswageninrichting van hout.

Kernwaarden

Inrichting bedrijfswagenAls u in Arnhem kiest voor Zevim, dan kiest u voor:

  • Betaalbare bedrijfswageninrichting
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Optimale bereikbaarheid door regionale uitbesteding
  • Klantspecifiek maatwerk
  • Duurzaam materiaal

Contactmogelijkheden

Wilt u ook uw bedrijfsauto in Arnhem kwalitatief laten inrichten? Kies dan een standaard oplossing uit in onze bedrijfswageninrichting webshop. Wenst u een op maat gemaakte inrichting voor uw bedrijfswagen? Maak dan een afspraak met de specialisten Zevim. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0316-527864. Of stuur uw vraag of verzoek naar info@zevim.nl. Uw optimale bedrijfswageninrichting voor uw bedrijfsauto in Arnhem komt van Zevim!