Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Boskoop

Bus betimmering Boskoop

BedrijfswageninrichtingHét bedrijf in bedrijfsauto inrichting werkt zowel nationaal als internationaal met verkooppartners en geauthoriseerde inbouwdealers. Ook in Boskoop treft u één van onze geauthoriseerde inbouwdealers aan. Wij hebben ons sinds onze oprichting in 2001 gespecialiseerd in modulaire inrichtingen voor een bedrijfswagen. Door het modulaire karakter is maatwerk binnen ons systeem ook eenvoudig realiseerbaar. Wij maken dan ook graag voor elke bus, wagen, auto of pick-up de ideale bedrijfswageninrichting. Voor onze standaard modules kunt u tevens terecht in onze bedrijfswageninrichting webshop. Maak een afspraak met onze experts als u een inrichting op maat wenst. Dan leveren wij binnenkort uw klantenspecifieke bedrijfswageninrichting.

Belangrijke garanties

Wij vinden de inrichting van uw bedrijfswagen uiteraard erg belangrijk. Maar er zijn meer zaken die net zo belangrijk zijn. Dit betreft ondermeer het advies, de begeleiding, de installatie en service. Wij zijn overtuigd dat we dit enkel met samenwerking met de juiste regionale partners voor u kunnen verzorgen en garanderen. Wij werken dan ook enkel samen met bedrijven die ook deze overtuiging, insteek en professionaliteit hebben die wij als Zevim nastreven. Zo hebben we ook in Boskoop één van onze geauthoriseerde inbouwdealers die u terzijde staat met de totstandkoming van de door u gewenste bedrijfswageninrichting. Ook zij streven elke dag naar een klant die tevreden terugkijkt op een aanschaf van een bedrijfswageninrichting. Dit doen zij mede door de garanties die wij u bieden:

  • U kiest met Zevim voor stabiel, degelijk en betaalbaar systeem
  • U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie
  • U ziet enkel vakmensen met bewezen ervaring
  • U mag rekenen op een verzorgde service en aftersales
  • U vindt bij ons alleen maar (crash)test beproefde producten

De voordelen van het Zevim modulaire systeem

Inrichting bedrijfsautoHet modulaire bedrijfswageninrichting systeem van Zevim zorgt voor een optimale inrichting waarbij overzicht met een hoofdletter wordt geschreven. Door de flexibiliteit wordt de laadruimte zo optimaal mogelijk benut of sterker zelfs: Er zijn afnemers die door toepassing van onze systemen met een kleinere bedrijfswagen dezelfde materialen kunnen vervoeren dan bij het gebruik van een eigen getimmerde inrichting. Door doordacht onze systemen toe te passen kan dus veel geld bespaard worden op de aanschaf van de bedrijfswagen. En de bedrijfswageninrichting kan na vervanging van de bus na 3-5 jaar wederom hergebruikt worden. Zo wordt de aanschafprijs van de bedrijfswageninrichting in no-time terugverdiend! Neem dus snel een kijkje in onze bedrijfswageninrichting webshop. Mocht u nadere informatie wensen dan kunt u altijd bij ons of onze inbouwdealer uit Boskoop terecht voor het juiste advies.

Wij zijn uw partner

Bent u ook overtuigd van onze producten? Bestel dan nu uw ideale producten uit onze bedrijfswageninrichting webshop. Wij zorgen er dan voor dat deze materialen via onze dealer uit Boskoop aan u worden geleverd. Maatwerk nodig? Pak dan nu de telefoon en bel 0316-527864. Als u uw vragen of verzoek liever wilt mailen, dan kan dat naar info@zevim.nl.