Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bus betimmering

Bedrijfswageninrichting in combinatie met hout

zevim_caddy-max_01Er is niets zo handig als een bus met een bedrijfswageninrichting erin die de laadruimte optimaal benut. Zevim helpt u graag aan de beste producten qua modulaire systemen. Bij ons vindt u dan ook bedrijfswageninrichting in de combinatie van aluminium/staal. Omdat je niet altijd enkel uit de voeten kan met modulaire systemen leent ons product zich ook perfect om te gebruiken in combinatie met houtspecifieke opstellingen. Dit maakt het Zevim systeem dan ook dubbel zo aantrekkelijk in aanschaf en daarmee een complete inrichting ook nog eens goed betaalbaar. Weet u al precies wat u wenst voor uw bus? Neem dan een kijkje in onze webshop. Daar vindt u veel standaard modules die in vrijwel elke bus, wagen, auto of pick-up passen. Heeft u specifieke wensen voor de betimmering? Maak dan een afspraak met onze vakmensen en of regionale inbouwdealers.

Onze producten voor bus betimmering

In de webshop van Zevim vindt u diverse producten op het gebied van betimmering. Zo bieden wij houten en kunststof zijwandbekleding aan. Deze bekleding wordt op maat van de contouren van elke bedrijfswagen geproduceerd. Uw bus ziet er daardoor een stuk professioneler en netter uit. Als u daarnaast de wand van uw bedrijfsbus laat bekleden, zorgt u er sowieso voor dat uw bus geen schade oploopt tijdens gebruik. Ideaal toch? Kies daarom ook voor professionele betimmering. Kies voor Zevim. Wij zijn al sinds 2005 specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting. Ook wordt ons advies en maatwerk zeer gewaardeerd. Voor iedereen hebben of geven wij de perfect passende oplossing. Op maat, duurzaam en nog betaalbaar ook. Bent u al overtuigd?

De hoogste kwaliteit

De producten van Zevim zijn van de hoogste kwaliteit. De nadruk ligt bij ons dan ook meer op doelmatig en efficiënt gebruik. Al onze producten en systemen zijn veelvuldig getest en hebben crash-tests en TüV keuringen doorstaan. U weet dus zeker dat u met uw Zevim systeem bedrijfswageninrichtingen in uw bedrijfsbus weer jaren vooruit kunt. Een nieuwe inrichting werkt daarnaast niet alleen voor u prettiger; het oogt ook nog een stuk professioneler. Uw klanten zullen u dan ook beschouwen als een echte vakman die ook professioneel zijn zaken op orde heeft. Een specialist in zijn vak. Klinkt u dit ook als muziek in de oren? Neem dan snel contact met ons op!

Uw professionele partner

zevimambulanceZevim wordt vaak benoemd als een professionele partner op het gebied van bedrijfswageninrichting. Dit komt onder andere door de volgende punten:

  • Vrijblijvende demonstraties
  • Kosteloze uitwerkingen van inrichtingen
  • Professionele ontwerpschetsen middels een eigen tekenprogramma
  • Transparant prijsbeleid
  • Altijd bereikbaar

Wilt u ons werk ontvangen?

Graag voorzien wij uw bus van onze professionele bedrijfswageninrichtingen. Een bus met een Zevim systeem kan weer in lengte der jaren en verschillende bedrijfsbussen mee! Bezoek onze webshop, bel 0316-527864 of mail naar info@zevim.nl.