Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bus inrichting

Kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs

Zoekt u een nieuwe, gebruiksvriendelijke businrichting? Dan bent u bij Zevim aan het juiste adres. Wij produceren en leveren optimale bedrijfswageninrichtingen met veruit het breedste assortiment en samenstelling. Dit zowel qua vereisten als betaalbaarheid. Ons hoofdkantoor met magazijnen zijn gevestigd in Zevenaar en wij leveren onze materialen zowel nationaal als internationaal via een uitgebreid dealernetwerk. Voor uw bus vindt u in onze webshop een grote collectie aan standaard producten en oplossingen. Geeft u de voorkeur aan een specifiekere inrichting die perfect past bij uw bedrijf en bijbehorende producten? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Wij stemmen dan samen met u het best passende maatwerk af. Kijk snel verder wat wij zoal voor u kunnen betekenen!

Zevim als bedrijf

BedrijfswageninrichtingZevim is opgericht in 2001. Wij produceren sinds 2005 onze Zevim bedrijfswageninrichting systemen en leveren en installeren deze professionele systemen via een nationaal en internationaal professioneel dealernetwerk. Door de flexibiliteit en de modulairheid van onze systemen zijn deze geschikt voor elk merk en type auto, bestelbus of pick-up. Wij leveren zowel standaarden als ook uniek maatwerk veelal aangevuld door onze dealers met allerlei bijkomende producten zoals energievoorziening, signalisering etc. Wat ons als bedrijf verder kenmerkt is onze klantspecifieke benadering en de centralisering van elke klant. Onze klanten inspireren ons telkens ook weer voor het optimaliseren van onze systemen en het introduceren van nieuwe producten. Dit heeft dan ook geleid tot waar we nu staan als bedrijf met als resultaat een kwalitatief hoogwaardige lichtgewicht bedrijfswageninrichting systeem.

Voor elke bus de perfecte inrichting

Zoals gezegd leveren wij graag een standaard oplossing of het best passende maatwerk. Zo vindt u bij ons het verticale lichtgewicht aluminium/stalen bedrijfswageninrichting maar ook het meest unieke modulaire concept bodemlade systeem. Welk product u ook kiest voor de inrichting van uw bedrijfswagen; al onze producten zijn veelvuldig getest. Elk product van ons voldoet aan de strengste Europese normen. Kortom, bij ons vindt u enkel de meest hoogwaardige systemen en producten. Desalniettemin zijn ze bijzonder betaalbaar. Heeft u onze webshop al bekeken?

Prettig zakendoen

zevim_caddy-max_01Zevim produceert en levert graag de beste kwaliteit systemen en producten. Maar ook horen wij graag van onze klanten dat onze aanpak zeer gewaardeerd wordt. Dit gebeurt dan ook veelvuldig. Vooral onze vrijblijvende demonstraties met onze demonstratiebus en het kosteloos en vrijblijvend opnemen en uitwerken van bedrijfswageninrichtingen blijken populair. Verder bieden wij u nog:

  • Een garantietermijn van 5 jaar
  • Verzorgde service
  • Snelle levertijden
  • Een uitgebreid dealernetwerk
  • Ervaren en vakkundige specialisten
  • Klantvriendelijke benadering

Wij helpen u graag

Mogen wij uw bus ook voorzien van de best renderende en gebruiksvriendelijke inrichting? Bestel dan snel uw ideale product. Of pleeg een telefoontje naar 0316-527864. Een mail sturen kan naar info@zevim.nl.