Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Den Haag

Optimaliseer uw bedrijfswagen

BedrijfswageninrichtingDe specialist in Den Haag voor uw bedrijfsauto inrichting is Zevim met zijn verkooppunten en inbouwdealers. Zevim produceert en levert modulaire inrichting voor uw bedrijfswagen via een professioneel dealernetwerk. En dat ook voor elk merk en elk type bedrijfswagen. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en producten? Bekijk de mogelijkheden in onze bedrijfswageninrichting webshop. Heeft u zelf ideën die u met ons wilt delen? Maak dan eens een afspraak om van gedachten te kunnen wisselen! Wij bieden namelijk ook passende maatwerk oplossingen voor alle soorten bedrijfswagens. Ook in de regio Den Haag kunnen wij u terzijde staan en wordt de installatie van een eventueel bestelde bedrijfswageninrichting in uw regio gerealiseerd.

Onze demonstratiebus

Wij voorzien uw wagenpark in Den Haag graag van de kwalitatief hoogwaardige Zevim systeem bedrijfswageninrichtingen. Wij produceren lichtgewicht aluminium/stalen producten inrichtingen, het sterkste en meest solide combinatie van materialen met een betaalbaar prijskaartje. Wilt u graag weten hoe dit eruit ziet? Wij brengen u graag een vrijblijvend bezoek met onze demonstratiebus bij u in Den Haag of omstreken. Op deze manier kunt u precies zien op welke manier Zevim u van dienst kan zijn. Tevens heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en voorzien wij u uiteraard van advies. Een kijkje in de keuken van bedrijfsauto inrichting dus. Maak dan ook nu een afspraak voor de regio Den Haag!

Kies ook voor aluminium

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, leveren wij onze bedrijfsauto inrichting in een aluminium/staal uitvoering. Dit om gewicht te sparen en toch een stabiele inrichting te garanderen. Hout gebruiken wij enkel alleen nog voor de afwerking, zoals voor zijwandbekleding of multiplex vloerplaten.  Een houten inrichting voldoet heden ten dage ook niet meer aan de eisen van veiligheid en laadruimte optimalisering. Daarnaast is hout uitermate zwaar qua eigen gewicht wat het bijlaad gewicht enorm reduceert. Doe inspiratie op in onze bedrijfswageninrichting webshop of bel voor een afspraak bij u op locatie in Den Haag.

Kies ook in Den Haag voor Zevim!

zevimambulanceMaak in Den Haag kennis met Zevim Bedrijfswageninrichting en kies voor onze volgende eigenschappen:

  • Levering van enkel topkwaliteit producten
  • Jarenlange ervaring bij de Zevim adviseurs
  • Zowel standaard als maatwerk oplossingen
  • Milieuvriendelijk en duurzaam systemen
  • Oplossingen realiseerbaar voor vrijwel elk budget

Afspraak maken?

Voor een optimaal ingerichte bedrijfswagen kiest u dus voor Zevim. Neem een kijkje in onze bedrijfswageninrichting webshop of maak een afspraak voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0316-527864. De bedrijfswageninrichting met de meest optimale eigenschappen en toepassingen voor Den Haag en omstreken vindt u namelijk bij Zevim!