Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Doetinchem

Voor elke bus, wagen, auto of pick-up

Bedrijfsbus inrichtingU wenst de meest optimale bedrijfswageninrichting voor uw bedrijfsbus. Zevim in Zevenaar begrijpt dat als geen ander. Wij zijn expert als het gaat om modulaire inrichtingen voor een bedrijfswagen. In onze bedrijfswageninrichting webshop vindt u een enorme collectie aan standaard modules en oplossingen. Zit uw ideale inrichting er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij leveren namelijk ook perfect passend maatwerk. Ook voor uw bedrijfswagen in Doetinchem!

Wij rijden vrijblijvend naar Doetinchem

Zevim is expert op het gebied van lichtgewicht aluminium/stalen bedrijfswageninrichting. Weet u niet precies wat u zich daar bij voor moet stellen? Of dat een inrichting wel realiseerbaar is in uw bus, auto of pick-up? Dan komen wij graag vanuit onze vestiging in Zevenaar naar u toe in Doetinchem. Aldaar geven wij u een demonstratie met onze demonstratiebus. Onder begeleiding van specifiek advies en uitvoerige uitleg uiteraard. Zo ziet u direct wat onze bedrijfsauto inrichting voor u kan betekenen. Heeft u vragen over onze producten? Die kunt u dan direct stellen. Mogen wij u ook met onze demonstratiebus bezoeken in Doetinchem?

Waarom aluminium/staal?

Zevim kiest bewust voor het produceren en leveren van aluminium/stalen bedrijfsauto inrichtingen en geen houten. De redenen hiervoor zijn legio. Enkele hiervan zijn oa.:
De Zevim materialen zijn herbruikbaar in volgende aan te schaffen auto’s. De laadruimte kan met een modulair systeem optimaler benut worden. Er wordt overzichtelijker en dus sneller gewerkt met een modulaire bedrijfswageninrichting. Een bedrijfswageninrichting systeem is stabieler en daarmee veiliger dan een houten. En er zijn nog veel meer redenen die we u graag in een persoonlijk gesprek komen toelichten. Al met al is een bedrijfswageninrichting van aluminium/staal juist een goede en duurzame investering. U verdient de aanschafprijs snel terug! Let wel, wij weren het mooie hout niet helemaal. U vindt in onze bedrijfswageninrichting webshop bijvoorbeeld wel zijwandbekleding en multiplex houten vloerplaten. Voor deze producten is hout dan ook prima te gebruiken.

BedrijfswageninrichtingMooie kenmerken

Zevim bezoekt u ook graag in Doetinchem en zodat u overtuigd wordt van de:

  • Ideale bedrijfsauto inrichting
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundige medewerkers
  • Passend maatwerk mogelijkheden
  • Milieuvriendelijke materialen

Contactgegevens

Kortom, optimaliseer uw bedrijfsauto met producten uit onze bedrijfswageninrichting webshop. Of bel Zevim voor een op maat gemaakte inrichting voor uw bedrijfswagen. Dat kan via telefoonnummer 0316-527864. Mailen mag naar info@zevim.nl. Voor de meest optimale bedrijfsbus inrichting in Doetinchem moet u bij Zevim zijn!