Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Gelderland

Kies voor de expert

Bedrijfsauto inrichtingDe specialist in Gelderland op het gebied van bedrijfswageninrichting is Zevim. Vanuit Zevenaar kunnen wij de gelderse afnemers optimaal voorzien van advies en materialen. Zevim produceert en levert lichtgewicht modulaire inrichtingen voor alle merken en typen bedrijfswagen. Benieuwd wat we zoal aanbieden? Bekijk onze standaard modules in onze bedrijfswageninrichting webshop. Heeft u zelf een plan in uw hoofd zitten? Deel dat dan vooral met ons! Wij maken namelijk ook heel graag passend maatwerk.

Demonstraties door heel Gelderland

Wij zorgen er graag voor dat alle bedrijfsbussen in Gelderland worden voorzien van de meest optimale bedrijfswageninrichting. Daarom produceren wij aluminium/stalen bedrijfswageninrichtingen. Deze combinatie van materialen zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een stabiel en tevens een betaalbaar systeem. Wilt u graag weten hoe dit er in de praktijk uit ziet? Maak dan een bezoekafspraak met één van onze medewerkers. Wij bezoeken u met onze demonstratiebus. Wij geven dan tekst en uitleg zodat u precies weet wat wij als Zevim voor u kunnen betekenen. U kunt alle vragen stellen die u heeft. Wij geven u direct uniek advies voor uw situatie. Neem dus ook een kijkje in de wereld van onze bedrijfsauto inrichting. Waar in Gelderland mogen wij u bezoeken?

Alleen hout in de afwerking

Zoals u begrijpt leveren wij bedrijfswageninrichting in lichtgewicht aluminium/stalen uitvoerigen. Geen hout dus. Wij gebruiken hout alleen voor afwerking, zoals voor zijwandbekleding of multiplex vloerplaten. Graag leggen wij u in een persoonlijk gesprek uit waarom. Neem snel een kijkje in onze bedrijfswageninrichting webshop of maak een afspraak. Waar u ook in Gelderland bent gesitueerd, wij voorzien u graag van de juiste bedrijfswageninrichting.

Inrichting bedrijfswagenZevim staat voor

Zevim staat in Gelderland bekend om ondermeer de volgende punten:

  • Topkwaliteit
  • Ervaring
  • Vakkundigheid
  • Maatwerk
  • Milieuvriendelijkheid

Neem contact met ons op

Kortom, voor de meest optimale standaard samenstelling van uw bedrijfswageninrichting in Gelderland kunt u onze bedrijfswageninrichting webshop bezoeken.! Voor een op maat gemaakte inrichting van uw bedrijfswagen belt u Zevim via 0316-527864. Of u mailt naar info@zevim.nl. Uw optimale bedrijfswageninrichting in Gelderland komt uit Zevenaar, en wordt speciaal door Zevim voor u samengesteld!