Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Gouda

De inrichting voor uw bedrijfswagen

BedrijfswageninrichtingBen u woonachtig in de regio Gouda en bent u op zoek naar een toeleverancier voor bedrijfsauto inrichting? Dan bent u bij Zevim aan het juiste adres. Vanwege ons specialisme in modulaire inrichting van een bedrijfswagen kunnen wij voor elk merk en type bedrijfswagen,servicebus of pick-ups de juiste oplossingen bieden. In onze bedrijfswageninrichting webshop kunt u terecht voor standaard inrichtingen maar wij leveren ook maatwerk. Alles wordt dan afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Lees snel verder en ervaar zelf wat wij met onze verkooppunten en geauthoriseerde inbouwdealers voor u in Gouda kunnen betekenen!

Betaalbaar en gebruiksvriendelijk

Zevim levert via hun dealers in de regio Gouda een breed assortiment modulaire aluminium/stalen bedrijfswageninrichtingen. Vaak wordt gedacht dat dit veel duurder en complexer is dan een houten inrichting. Dit is echter niet het geval indien alle faktoren worden meegenomen in de vergelijking. Het is zelfs zo dat een houten inrichting uiteindelijk vaak veel meer kost! Waarom dit is, willen wij u graag in een persoonlijk gesprek uiteenzetten en toelichten. Met de Zevim systemen bedrijfswageninrichting kunnen wij met onze dealers uit Gouda en omstreken uw bedrijfswagen dusdanig inrichten, dat er een optimale combinatie van gewicht en toepassing wordt gerealiseerd. Altijd betaalbaar, gebruiksvriendelijk en van topkwaliteit. Tevens hanteren wij 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel dan ook vandaag nog via de webshop een standaard oplossing of vraag vandaag nog meer informatie aan voor alles wat u nodig heeft voor uw bedrijfswagen!

De standaard oplossingen simpel en snel geleverd in Gouda en omstreken

Bedrijfsbus inrichtingHeeft u al een idee wat uw wensen zijn voor de inrichting van uw bedrijfswagen? Doe inspiratie op in onze bedrijfswageninrichting webshop. Wellicht dat een standaard oplossing, aangereikt via onze webshop, voor u al voldoende is. Wij leveren dit dan snel en compleet via onze dealers in de regio Gouda. Weet u nog niet concreet waar u naar op zoek bent of vindt u uw wensen niet terug in de webshop ten aanzien van uw bedrijfsbus inrichting? Neem dan contact met ons of één van onze dealers op. Op basis van uw wensen en gegevens maken wij dan een ontwerpschets ter visualisering waarbij uw wensen worden geconcretiseerd. Wij doen dit geheel kosteloos en vrijblijvend. U zult overtuigd worden door de oplossingen die we bieden en dat alles tegen een aanvaardbaar prijsniveau.
Verder kunt u bij ons blijven profiteren van de volgende voordelen:

  • Vijf jaar garantie
  • Uitstekende service en aftersales
  • Productie volgens ISO 9001:2008
  • Crash Test beproefde opstellingen
  • Nationaal en internationaal dealernetwerk

Plaats nu uw bestelling!

Hebben wij u weten te overtuigen van de mogelijkheden van Zevim systeem bedrijfswageninrichting via onze inbouwdealer in Gouda? Plaats dan nu uw bestelling in onze bedrijfswageninrichting webshop. Of wilt u toch eens van gedachten wisselen? Maak dan gerust eens een afspraak. Meldt u ook aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen. Bel ons op telefoonnummer 0316-527864 voor een bezoekafspraak bij uw locatie in Gouda.