Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Inrichting bedrijfswagen

Enorme keuze

Zoekt u een nieuwe inrichting voor uw bedrijfswagen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Zevim. Wij zijn al sinds 2005 specialist in het inrichten van bedrijfswagens, auto’s, bussen en pick-ups. Wij zijn gevestigd in Zevenaar en leveren via een (inter)nationaal dealernetwerk. Welk bedrijf u zelf ook heeft; wij hebben voor elke bedrijfswagen een efficiente en optimale inrichting. En dat alles ook nog betaalbaar. Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Een nieuwe inrichting van uw bedrijfswagen helpt u verder

Inrichting bedrijfswagenMensen doen graag zaken met professionele bedrijven. Iedereen toont daarom natuurlijk graag hoe professioneel en vakkundig men is. Goed en vakkundig werk leveren is daar natuurlijk het allerbelangrijkste in. Vele onderschatten daarbij de uitstraling ! Slordige mails met veel fouten erin zijn onprofessioneel. Een gespecialiseerd vakman in vieze kleding komt niet netjes over. Een professional in een smerig, krakkemikkig busje oogt ook niet echt betrouwbaar. Kortom, om klanten te winnen en te behouden, is het van groot belang alles goed op orde te hebben. Ook uw bedrijfswagen dus. Kies daarom voor Zevim. Bij ons vindt u degelijke en functionele bedrijfswageninrichtingen met een hoog kwaliteitsniveau voor uw bedrijfsauto. Daarnaast proberen wij de inrichting op een acceptabel prijsniveau te houden zodat voor iedereen een professionele bedrijfswageninrichting ook binnen handbereik ligt. Wij zijn namelijk expert in het produceren van lichtgewicht en toch duurzame aluminium/stalen bedrijfswageninrichtingen. Superstrak, functioneel, makkelijk te reinigen en zeer gebruiksvriendelijk. Met de bedrijfswageninrichting van het Zevim systeem kunt u met een gerust hart uw bedrijfswagen als visitekaartje tonen aan uw klanten zodat ook zij een vertrouwd gevoel krijgen van uw vakkundige en nette manier van werken. Wacht dus niet langer en plaats uw bestelling of contacteer ons voor meer informatie!

Alles op maat

In onze webshop vindt u vele standaard modules. Voor elk merk auto hebben wij een perfecte oplossing qua inrichting. Sterker nog, voor elk type bedrijfswagen zelfs! Ook voor die van u dus. Heeft u specifieke wensen? Geef die dan uitvoerig aan ons door. Wij kunnen namelijk de nieuwe inrichting van uw bedrijfswagen ook volledig op maat maken. Wat uw wens dus ook is: Zevim is uw partner. Of u nou iets standaards kiest uit onze webshop of u laat het op maat maken. Al onze producten zijn veelvuldig getest. Veilig, stabiel en duurzaam. Heeft u uw keus al gemaakt?

In enkele woorden

zevim_caddy-max_01Heeft uw bedrijfswagen een nieuwe inrichting nodig? Kies dan dus voor het Zevim systeem. Wij staan garant voor:

  • Een gedegen advies
  • Een ruime jarenlange ervaring in maatwerk
  • Levering van enkel kwaliteitsproducten
  • Duurzaamheid, robuustheid en betaalbaarheid

Wij helpen u

Kortom, als u een bedrijf zoekt dat u kan helpen aan een kwalitatief hoogstaande bedrijfswageninrichting, dan moet u bij Zevim zijn. Bestel uw ideale producten. Of bel 0316-527864. Een e-mail mag naar info@zevim.nl.