Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Leiden

Expert in maatwerk bedrijfswageninrichting

zevimbusVoor een gespecialiseerd bedrijf in bedrijfsauto inrichting in Leiden, moet u bij Zevim zijn. Sinds onze oprichting in 2001 hebben wij ons meer en meer gespecialiseerd in modulaire inrichtingen voor bedrijfswagens. Wij bieden standaard oplossingen, maar zijn ook expert in maatwerk. Voor elke bus, wagen, auto of pick-up hebben wij een flexibel modulair systeem om de bedrijfswageninrichting te optimaliseren. Hierdoor kunt u uw inrichting functioneel gebruiken zonder ruimteverlies in de laadruimte. Kijk in onze bedrijfswageninrichting webshop voor de standaard oplossingen of maak een afspraak met Zevim als u maatwerk inrichtingen wenst. Wij hopen ook u in Leiden welkom te heten als tevreden klant van Zevim!

Service en garantie

Een functionele inrichting van uw bedrijfswagen is uiteraard erg belangrijk. Als ondernemer wilt u uw spullen gemakkelijk en optimaal kunnen vervoeren. Voordat u uw bedrijfsauto inrichting gaat bestellen zijn er dan ook een aantal vragen die u zichzelf kunt stellen. Wat is het doel van uw onderneming in Leiden en op welke manier draagt uw bedrijfsauto daar aan bij? Waar wordt uw bedrijfswagen vooral voor gebruikt? Door deze vragen te beantwoorden en met ons te delen, creëren we samen uw ideale bedrijfsbus inrichting. Daarnaast streven wij bij het aanbieden van onze diensten ook altijd naar optimale serviceverlening en 100% klanttevredenheid. Dit bereiken wij door de volgende garanties te geven:

  • Wij geven vijf jaar fabrieksgarantie op onze producten
  • Bij ons werken enkel vakmensen met bewezen kennis en kunde
  • Wij trachten altijd een uitstekende service en aftersales te verlenen
  • Onze producten zijn aan crash tests en TüV testen onderworpen
  • Bij Zevim heeft u in Leiden in de regel één klantgericht aanspreekpunt

Kies ook voor aluminium/staal in Leiden

zevimambulanceOverweegt u een bedrijfsauto inrichting van hout? Bij Zevim leggen wij u haarfijn uit wat de verschillen tussen een houten en een aluminium/stalen inrichting zijn. Op basis van deze verschillen zult ook u snel de conclusie trekken dat in veel gevallen het kiezen voor het Zevim flexibele modulaire systeem een logische gevolgtrekking is. Daarnaast is het ook voor de toekomst een slimme investering. Voor voorbeelden neemt u gerust een kijkje in onze bedrijfswageninrichting webshop. Wij realiseren ook graag voor u in Leiden de optimale inrichting van uw bedrijfswagen!

Plaats uw bestelling online

Hebben wij u in Leiden ook weten te overtuigen van onze producten? Plaats dan nu uw bestelling van onze standaard oplossingen in onze bedrijfswageninrichting webshop. Toch liever maatwerk? Bel ons dan op telefoonnummer 0316-527864 zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.