Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Rotterdam

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Bedrijfsauto inrichtingZoekt u een expert in Rotterdam op het gebied van bedrijfsauto inrichting? Zevim is dan uw betrouwbaar partner op het gebied van lichtgewicht modulaire inrichtingen voor bedrijfswagens. Wij bieden ideale oplossingen voor alle merken en typen bedrijfsautos, servicebussen en pick-ups. Daarbij bieden wij zowel standaard oplossingen, als specifiek maatwerk. Neem vooral eens een kijkje in onze bedrijfswageninrichting webshop om inspiratie op te doen. Wij hebben een ruim assortiment aan producten en mogelijkheden. Er zijn ongetwijfeld raakvlakken tussen uw wensen en onze standaard oplossingen! Wij hopen u dan ook van dienst te kunnen via onze verkooppunten en geauthoriseerde inbouwdealers in Rotterdam en omstreken.

Maatwerk oplossingen in Rotterdam

Hoewel ons bedrijf in Zevenaar gevestigd is, leveren wij onze maatwerk oplossingen op het gebied van bedrijfsbus inrichting ook in Rotterdam via de door ons geselecteerde professionele dealers. Weet u niet zeker wat het meest geschikt is voor uw bedrijfswagen of uw werkzaamheden? Wij komen graag bij u langs in de regio Rotterdam om onze mogelijkheden te demonstreren zodat u voor u de juiste oplossingen kunt kiezen. Wij geven u advies, tips en ondersteuning om de juiste keuze te maken. Laat u zichzelf daarom overtuigen van de eindeloze mogelijkheden, zodat u voortaan met een optimaal ingerichte bedrijfswagen rond kunt rijden!

Hout of aluminium?

Twijfelt u tussen een aluminium inrichting of een houten bedrijfsauto inrichting? Als specialist op het gebied van bedrijfsbus inrichting vertellen wij u graag het verschil tussen een aluminium/stalen inrichting en een bedrijfswageninrichting van hout.

De voordelen van Zevim

BedrijfswageninrichtingKiest u in Rotterdam ook voor Zevim systeem bedrijfswagenirnichting? Dan hierbij uw voordelen op een rijtje:

  • Wij staan voor een betaalbare bedrijfsauto inrichting
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring hebben
  • Wij enkel professionele vakmensen in dienst hebben
  • Wij zowel standaard als maatwerk oplossingen bieden
  • Wij gebruik maken van duurzame materialen

Contact opnemen

Optimaliseer ook de laadruimte van uw bedrijfsauto zodat u voortaan al uw benodigde spullen bij de hand heeft. U vindt standaard oplossingen in onze bedrijfswageninrichting webshop. Heeft u vragen over een op maat gemaakte inrichting voor uw bedrijfswagen? Neem dan contact op met de medewerkers van Zevim of met één van onze dealers in de regio Rotterdam. Wij staan voor u klaar om u van advies en informatie te voorzien. Bel ons op telefoonnummer 0316-527864 en maak gerust een afspraak voor een adviesgesprek. Want voor de optimale bedrijfswageninrichting in Rotterdam, kiest u voor Zevim!