Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswageninrichting Zevenaar

Uw bedrijfswagen precies naar uw wens inrichten

20131012_155227Bent u in Zevenaar op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het inrichten van uw bedrijfswagen? Dan bent u bij Zevim aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van modulaire inrichtingen voor bedrijfswagens. Het maakt dan niet uit welke bedrijfswagen u heeft. Wij hebben oplossingen voor alle merken en typen bedrijfswagens, servicebussen en pick-ups. In onze bedrijfswageninrichting webshop kunt u terecht voor standaard oplossingen en modules. Maar wij leveren uiteraard ook maatwerk. Precies afgesteld op uw wensen en behoeften. Lees snel verder over wat wij voor u in de regio Zevenaar kunnen betekenen!

Wat leveren wij vanuit Zevenaar?

Zevim is gevestigd in Zevenaar. Vanuit daar leveren wij lichtgewicht aluminium/stalen bedrijfswageninrichtingen. Nu wordt er wel eens gedacht dat dit veel duurder en complexer zou zijn dan een houten inrichting. Deze gedachte willen wij graag weerleggen. Een bedrijfswageninrichting van hout is vaak zelfgemaakt. Uren die u hieraan besteed kunt u dus niet besteden aan uw eigen klantenwerk. U mist deze inkomsten dus zelf. De constructie van een houten inrichting is daarnaast niet zo stabiel als een uitgedacht systeem zoals dat van Zevim. Ook hebben de houten inrichtingen een levensduur van maximaal 1 bedrijfswagen. Dit terwijl de Zevim modulaire inrichtingen, bij aanschaf van een andere bedrijfswagen, weer hergebruikt kunnen worden. Ook kunt u de ruimte in uw bedrijfswagen optimaler benutten met een systeem dan met een houten configuratie. Uiteindelijk kost een houten inrichting dus alleen maar meer! Kies daarom nu ook voor een bedrijfswageninrichting van Zevim. Wij kunnen voor u in Zevenaar de optimale mix van gewicht en toepassing realiseren. Betaalbaar, gebruiksvriendelijk en van topkwaliteit. Wacht dus niet langer en geef uw wensen aan ons door!

Onze voordelen

dsc_9316_webWeet u al welke inrichting van uw bedrijfswagen u wenst in Zevenaar? Neem gerust een kijkje in onze bedrijfswageninrichting webshop voor inspiratie en ideeën. Als u weet waar u naar op zoek bent, kunt u uw wensen aangaande uw bedrijfsbus inrichting aan ons doorgeven. Dan creëren wij uw ideale bedrijfswageninrichting. Wist u verder dat u bij ons mag genieten van de volgende voordelen? Wij garanderen:

  • Vijf jaar fabrieksgarantie
  • Verzorgde service en aftersales
  • Productie volgens ISO 9001:2008
  • (Crash)Test beproefde producten
  • Eén klantvriendelijk aanspreekpunt in Zevenaar

Contact

Bent u ook overtuigd van onze kwaliteit vanuit Zevenaar? Plaats dan een bestelling in onze bedrijfswageninrichting webshop. Of maak een afspraak voor het perfecte maatwerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0316-527864. Mailen kan naar info@zevim.nl. Vergeet u ook niet aan te melden voor onze informatieve nieuwsbrief! Zevim maakt in Zevenaar uw ideale bedrijfswageninrichting!