Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfsauto inrichting

Professionele uitstraling

Inrichting bedrijfswagenWist u dat een strakke bedrijfswageninrichting uw bedrijf direct een professionelere uitstraling geeft? Zevim weet dat als geen ander. Dit bedrijf is al sinds 2005 expert op het gebied van inrichting voor bedrijfsauto’s. Wij zijn gevestigd in Zevenaar en via een (inter)nationaal dealernetwerk opererend. Via onze website kunt u 24/7 producten bekijken en bestellen voor uw bedrijfsauto. Wilt u een meer specifieke inrichting? Ook dan bent bij Zevim, verkooppunten en geauthoriseerde inbouwdealers aan het juiste adres. Wij leveren namelijk hoogstaand kwalitatief maatwerk. Lees snel verder!

Voor iedereen

Met gepaste trots bieden wij graag onze producten aan welke in vrijwel elke branche toegepast kan worden vanwege de modulairheid en flexibiliteit van het systeem. Daarom kan ook vrijwel iedereen bij ons terecht. Wij hebben oplossingen voor elke bedrijfsauto, bus of pick-up. Van elk merk en zelfs elk type. Zevim is binnen een aantal jaren een begrip geworden in europa op het gebied van bedrijfswageninrichtingen. Wilt u weten welke oplossingen wij bieden voor elke bedrijfsauto? Bel ons dan voor een bezoekafspraak voor demonstratie, toelichting en advies. U kunt dan direct vragen stellen over uw eigen situatie en wensen. Wij komen graag bij u langs!

Wat een nieuwe bedrijfsauto inrichting voor u kan doen

Zoals gezegd levert een nieuwe inrichting voor uw bedrijfsauto u erg veel op. Ten eerste werkt u er prettiger en sneller mee. Geen lastige schappen of lades meer. Geen inefficiënte hoekjes meer maar juist een optimale benutting van de laadruimte. Ten tweede weet u zeker dat uw bedrijfswageninrichting een langere levensduur heeft dan de auto waardoor het de investering hierin dan ook kan rechtvaardigen. Tot slot zal uw bedrijf als veel professioneler beoordeeld worden. Immers, met een krakkemikkig, slordig busje kan zelfs de beste vakman nog als een beunhaas ogen. Maar met een professioneel ogende bedrijfsbus ziet u klant dat u uw werk serieus neemt en daarmee de link veel sneller met een vakman wordt gelegd. Wacht daarom niet langer, maar kies ook voor deze voordelen!

Bedrijfsauto inrichtingZevim bedrijfswageninrichting systemen in kernwoorden samengevat:

  • Ervaring
  • Kwaliteit
  • Garantie
  • Maatwerk
  • Duurzaam
  • Betaalbaar

Wacht niet langer

Kortom, Zevim is dus uw ideale partner. Ga snel naar onze webshop en bestel wat u nodig heeft. Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0316-527864. Als u liever een mail stuurt kan dat naar info@zevim.nl. Zevim levert maatwerk als het gaat om bedrijfswageninrichting!