Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

  Ik ga akkoord met deprivacyverklaring

  Sponsoring

  Zevim kent zijn sociaal maatschappelijke verantwoording!

  Zevim bedrijfswageninrichting en opbergsystemen: méér dan een product!

  Zevim benut elke dag optimaal om producten te promoten en in de markt te zetten, vol passie, energie en overtuiging. Dat we dit mogen en kunnen doen, in volle gezondheid en zonder beperkingen, ervaren we als een voorrecht.

  Helaas is dit voorrecht niet voor iedereen weggelegd. We kennen allemaal mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking die graag hun steentje zouden willen bijdragen aan de maatschappij. Of die behoefte hebben aan ander of meer maatschappelijk contact. Jammer genoeg lukt dit vaak niet. Waarom?
  Budgetten of financiële middelen zijn ontoereikend, bepaalde hulpmiddelen ontbreken of zijn niet optimaal of ze zijn afhankelijk van overheden en subsidies.
  Als bedrijf zijn we ons hiervan bewust en nemen onze sociaal maatschappelijke verantwoording!

  Het sociaal maatschappelijk initiatief van Zevim: sponsoring

  Zevim levert vanaf 2011 een extra bijdrage aan onze maatschappij. En wel specifiek aan mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Ons doel is om hen actiever deel te laten nemen aan de maatschappij in de vorm van werk, sport of ontspanning. Ieder jaar willen wij een organisatie of instelling sponsoren om dit doel te bereiken.

  Informatie projecten en aanmelding

  Hieronder treft u meer informatie aan over de door ons gekozen projecten.
  Hebt u een suggestie voor het komende jaar? Mail ons informatie (gerben@zevim.nl) over het project, voorzien van een toelichting waarom juist dit project in aanmerking moet komen voor sponsoring.

  2011

  Natuurpark Horsterpark

  Natuurpark Horsterpark (58 hectare), op de grens van Duiven en Westervoort is bedoeld om te wandelen, skaten, joggen, picknicken, voetballen, een evenement bij te wonen, een verjaardag te vieren of te ravotten in speeltoestellen.

  Horsterpark is niet zomaar een park!
  Op de (gratis) kinderboerderij kunnen kinderen dieren kijken en aaien en in het paviljoen kunnen bezoekers genieten van overheerlijke zelfgebakken appeltaart, een high tea, een hapjesavond of meedoen aan een workshop taart maken.

  Wat maakt dit park nog meer zo bijzonder?
  Het park met alle voorzieningen biedt werk aan een groot aantal mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken onder andere op de kinderboerderij, in het paviljoen en nemen een deel van het onderhoud voor hun rekening. Zo leveren zij een actieve bijdrage aan de maatschappij.
  Zevim heeft als sponsor de realisatie van de vernieuwde website van het park financieel ondersteund. Met die website hoopt het Hosterpark meer naamsbekendheid te verkrijgen en kunnen activiteiten uitgebreider aangekondigd worden.

  Kortom: een betere communicatie met (potentiële) bezoekers. Uiteindelijk moet dat leiden tot meer bezoekers en meer inkomsten. En dat biedt weer de mogelijkheid meer medewerkers te betrekken bij de activiteiten van het park.

  Voor meer informatie: zie de vernieuwde website www.horsterpark.nl