Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Legenda

zevimmapshomeZevim hoofdkantoor
zevimmapsserviceinbouwstationZevim dealer/Bedrijfswageninrichter met service- /inbouwstation
zevimmapsinbouwfaciliteitZevim dealer/verkooppunt met inbouwfaciliteit
zevimmapstechnischeZevim verkooppunt professionele vakhandel/Technische groothandel
zevimmapsautomotiveZevim verkooppunt Automotive groothandel
zevimmapssanitairZevim verkooppunt Elektrotechnische/Sanitair groothandel

Officiële dealers/verkooppunten Zevim Systeem  

Zevim bedrijfswageninrichting heeft een compleet programma bedrijfswageninrichting en opbergsystemen en levert dit via dealers/verkooppunten door geheel Europa. Deze dealers zijn onderverdeeld twee categorieën:

• Zevim Dealers/Bedrijfswageninrichters en verkooppunten met inbouwfaciliteit.
Zevim is zeer selectief met het aanstellen van deze groep omdat deze dealers dienen te werken volgens dezelfde kwaliteitseisen die door ons worden gehanteerd. Deze dealers kunnen u van A tot Z informeren en adviseren omtrent de aanschaf en installatie van onze bedrijfswageninrichtingen.

• Zevim Verkooppunten zonder inbouwfaciliteit.
Deze groep dealers hebben een professionele verkoop/distributie organisatie en kunnen u voorzien van allerlei informatie en advies met betrekking tot onze producten bedrijfswageninrichtingen en overige opbergsystemen. Deze groep dealers hebben echter geen inbouwfaciliteiten. Bij eventuele installatie van bepaalde producten zorgt Zevim of één van de inbouwdealers dan voor de installatie/montage afhandeling. U heeft hierbij dan wel het gemak dat u uw materialen aanschaft bij uw plaatselijke en vertrouwde leverancier van gereedschappen en overige materialen. Wel zo geruststellend en gemakkelijk voor u en u bent tevens verzekerd van een vakkundige installatie/montage.