Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

  Ik ga akkoord met deprivacyverklaring

  Legenda

  zevimmapshomeZevim hoofdkantoor
  zevimmapsserviceinbouwstationZevim dealer/Bedrijfswageninrichter met service- /inbouwstation
  zevimmapsinbouwfaciliteitZevim dealer/verkooppunt met inbouwfaciliteit
  zevimmapstechnischeZevim verkooppunt professionele vakhandel/Technische groothandel
  zevimmapsautomotiveZevim verkooppunt Automotive groothandel
  zevimmapssanitairZevim verkooppunt Elektrotechnische/Sanitair groothandel

  Vind een dealer

  Interesse in onze producten? Via onze aangesloten Zevim dealers zijn onze producten te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan professionele bedrijfswageninrichters, technische groothandelaren en autodealers. Maak gebruik van de dealer locator om je dichtstbijzijnde Zevim dealer te vinden. 

  Officiële dealers/verkooppunten Zevim Systeem  

  Met de bedrijfswageninrichting en opbergsystemen van Zevim wordt het inrichten van uw bedrijfswagen een eenvoudige klus. Ons complete programma is verkrijgbaar via dealers en verkooppunten door heel Europa. Op deze manier bent u altijd in de buurt van een professionele partner die u kan helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw bedrijfswagen. Onze dealers zijn onderverdeeld in twee categorieën:

  1. Dealers/Bedrijfswageninrichters en verkooppunten met inbouwfaciliteit
   Bij Zevim stellen we hoge eisen aan onze dealers, omdat we willen dat zij de kwaliteit bieden als dat wij voor ogen hebben. Daarom is er een zorgvuldige selectie gemaakt van partners die u van A tot Z kunnen adviseren over de aanschaf en installatie van onze bedrijfswageninrichtingen. Onze dealers zijn experts op het gebied van onze producten en zullen u voorzien van de beste service en kennis. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat u de beste oplossing voor uw bedrijfswagen krijgt, dankzij onze zorgvuldig gekozen en toegewijde dealers.
  2. Verkooppunten zonder inbouwfaciliteit.
   Onze zorgvuldig geselecteerde Verkooppunten beschikken over een professionele verkoop- en distributieorganisatie als het gaat om onze bedrijfswageninrichtingen en opbergsystemen. Hoewel zij geen inbouwfaciliteiten hebben, staan ze altijd klaar om u te voorzien van advies en informatie over onze producten. Mocht u echter bepaalde producten willen laten installeren, dan zorgen wij of één van onze inbouwdealers voor de afhandeling.

  Kortom: u kunt uw materialen aanschaffen bij uw vertrouwde gereedschapsleverancier of dealer en bent verzekerd van een vakkundige installatie. Zo gemakkelijk en geruststellend kan het zijn.