Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

  Ik ga akkoord met deprivacyverklaring

  Legenda

  zevimmapshomeZevim hoofdkantoor
  zevimmapsserviceinbouwstationZevim dealer/Bedrijfswageninrichter met service- /inbouwstation
  zevimmapsinbouwfaciliteitZevim dealer/verkooppunt met inbouwfaciliteit
  zevimmapstechnischeZevim verkooppunt professionele vakhandel/Technische groothandel
  zevimmapsautomotiveZevim verkooppunt Automotive groothandel
  zevimmapssanitairZevim verkooppunt Elektrotechnische/Sanitair groothandel

  Officiële dealers/verkooppunten Zevim Systeem  

  Zevim bedrijfswageninrichting heeft een compleet programma bedrijfswageninrichting en opbergsystemen en levert dit via dealers/verkooppunten door geheel Europa. Deze dealers zijn onderverdeeld twee categorieën:

  • Zevim Dealers/Bedrijfswageninrichters en verkooppunten met inbouwfaciliteit.
  Zevim is zeer selectief met het aanstellen van deze groep omdat deze dealers dienen te werken volgens dezelfde kwaliteitseisen die door ons worden gehanteerd. Deze dealers kunnen u van A tot Z informeren en adviseren omtrent de aanschaf en installatie van onze bedrijfswageninrichtingen.

  • Zevim Verkooppunten zonder inbouwfaciliteit.
  Deze groep dealers hebben een professionele verkoop/distributie organisatie en kunnen u voorzien van allerlei informatie en advies met betrekking tot onze producten bedrijfswageninrichtingen en overige opbergsystemen. Deze groep dealers hebben echter geen inbouwfaciliteiten. Bij eventuele installatie van bepaalde producten zorgt Zevim of één van de inbouwdealers dan voor de installatie/montage afhandeling. U heeft hierbij dan wel het gemak dat u uw materialen aanschaft bij uw plaatselijke en vertrouwde leverancier van gereedschappen en overige materialen. Wel zo geruststellend en gemakkelijk voor u en u bent tevens verzekerd van een vakkundige installatie/montage.