Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Werken bij Zevim

  Zevim is een internationaal opererend bedrijf. Gevestigd in Zevenaar en opgericht in 2001. Wij produceren bedrijfswagen- en werkplaatsinrichtingen. Daarnaast leveren we vloerplaten, zijwandbescherming en verschillende accessoires die gebruikt worden in en om bedrijfswagens.

  Werk jij graag voor een internationaal bedrijf? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!

  Vacature Chauffeur

  Bedrijfsauto inrichting met bodemladesysteem

  Ben je representatief, communicatief vaardig en vriendelijk? En zoek je de vrijheid van chauffeur zijn met alle voordelen die hierbij horen? Solliciteer direct en ga meteen aan de slag als chauffeur bij Zevim Bedrijfswageninrichting. Nog niet overtuigd? Bekijk de vacature.

  Vacature Assemblage Monteur

  Vacature Assemblage Monteur 24 -40

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bijvoorbeeld de assemblage, of zoek je gewoon anders gevarieerd werk dan waar je nu werkzaam bent en/of werk je liever met de handen dan dat je de werktijd vult met een “saaie” eentonige (kantoor)baan? Bekijk de vacature.

  Stage bij Zevim

  Voorbeelden Bedrijfswageninrichting Volkswagen Transporter 6.1

  Zevim Bedrijfswageninrichting zoekt stagiair(e) assistent logistiek.

  Loop je graag stage binnen een veilige omgeving met goede begeleiding? Bij Zevim vinden wij goede begeleiding met persoonlijke aandacht belangrijk. Wij brengen je daarom graag de fijne kneepjes van het vak bij. De werkzaamheden moeten wel aansluiten bij jouw stage-eisen. Om die verschillende redenen heeft Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) ons erkend als leerbedrijf.

  Assistent logistiek
  Selectie stage eisen:

  • Je werkt oplossingsgericht.
  • Je werkt graag met de handen.
  • Je werkt overzichtelijk.
  • Je bent leergierig.