Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfsbus inrichting

Uw bus professioneel inrichten?

zevim_caddy-max_01Een optimale bedrijfsbus inrichting geeft uw bedrijf direct een professionele uitstraling. Zevim is sinds 2005 expert op het gebied van inrichtingen voor bedrijfswagens. Vanuit onze kantoor in Zevenaar adviseren en begeleiden wij onze klanten bij de aanschaf van hun bedrijfswageninrichtingen en ondersteunen wij hierbij onze dealers bij de verkoop en installatie hiervan. Tevens hebben wij een webshop waar u onze producten 24/7 kunt bestellen. Heeft u advies nodig over de inrichting van uw bedrijfsbus of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen kijken op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Voor de beste kwaliteit

We scheppen niet graag op, maar toch durven wij te stellen dat wij op het gebied van bedrijfsbus inrichting de beste kwaliteit kunnen leveren voor een zeer betaalbare prijs. Voor elke bedrijfsbus, auto of pick-up bieden wij gepaste oplossingen. Ook internationaal weten onze afnemers ons via onze dealers te vinden! Wij zijn inmiddels in 8 europese landen vertegenwoordigd en worden onze producten meer dan gewaardeerd en op waarde ingeschat. Wilt u zelf ervaren op welke manier wij uw bedrijfsauto kunnen optimaliseren? Wij komen graag bij u langs, zodat wij een voorbeeld kunnen geven van een inrichting. Er is dan uiteraard gelegenheid om direct uw vragen te stellen over uw eigen situatie, wensen en voorkeuren.

Voordelen van bedrijfsbus inrichting

zevimambulanceEen nieuwe inrichting kan u veel geld besparen aan tijdwinst, benzinebesparing en daarnaast meer aanzien geven bij uw afnemers. Bedrijfswageninrichting verbetert het de functionaliteit van uw bus, zodat u effici├źnter kunt werken. Al uw spullen kunnen op een overzichtelijke manier worden opgeborgen en vervoerd. Ten tweede zijn al onze producten voor de inrichting duurzaam, zodat uw bedrijfsbus de komende jaren zeker mee kan en de inrichting hergebruikt kan worden bij het aanschaffen van een volgende bedrijfswagen. Tot slot wordt uw bedrijf dus ook professioneler beoordeeld als alles netjes is opgeborgen. Immers, u bent specialist in uw vak en dat mag u ook uitstralen! Wacht dan ook niet langer en kies voor de voordelen die Zevim te bieden heeft!

Graag typeren wij in nog eens de kernwaarden van Zevim

  • Wij hebben de ervaring
  • Wij leveren enkel kwaliteit
  • Wij bieden een uitstekende garantie
  • Wij leveren ook maatwerk
  • Onze inrichtingen zijn duurzaam en optimaal herbruikbaar

Advies nodig?

Hebben wij u weten te overtuigen van onze Zevim systemen? Voor onze standaard inrichting kunt u een kijkje nemen in onze webshop. Heeft u toch nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 0316-527864. Zevim levert u standaard alsook maatwerk oplossingen als het gaat om bedrijfsbus inrichting!