Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bedrijfswagen betimmering

Maatwerk bedrijfswagen inrichting

BedrijfswageninrichtingOp zoek naar bedrijfswagen met betimmering? Bij Zevim vindt u de beste producten om uw bedrijfswagen te optimaliseren. Als hoofdmateriaal gebruiken wij aluminium/stalen materialen voor een solide basis. Onze producten zijn daarnaast perfect combineerbaar met hout om de inrichting in sommige gevallen mee af te werken. Weet u al wat u wenst voor uw bedrijfswagen? Neem eens een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen. Daar vindt u veel standaard inrichtingen voor bus, wagen auto of pick-up. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van de inrichting van uw bedrijfsbus? Geen probleem. Maak eens een afspraak met onze specialisten! Wij leveren kwaliteit in maatwerk.

Bedrijfswagen betimmering van Zevim

Bent u op zoek naar producten op het gebied van betimmering? Wij bieden in onze webshop diverse producten aan. Denk aan houten zijwandbekleding, waardoor uw bedrijfswagen een superstrakke uitstraling krijgt. Tevens zorgt de betimmering ervoor dat uw bedrijfsbus geen schade oploopt tijdens gebruik. Kies voor uw bedrijfswagen betimmering dan ook voor Zevim. Al sinds 2005 zijn wij expert op het gebied van bedrijfswageninrichting. Wij bieden passende oplossingen en ons maatwerk wordt al door veel klanten naar tevredenheid gebruikt. Duurzaam en betaalbaar maatwerk. Vele klanten hebben reeds de ervaring dat het bij Zevim niet alleen bij woorden blijft maar ook in de praktijk wordt gerealiseerd!

Bewezen in kwaliteit

Wanneer u besluit uw bedrijfswagen in te laten richten, mag u er vanuit gaat dat deze ook jarenlang meegaat. Het is een investering, waar u lang plezier van wilt hebben. Dat snapt Zevim als geen ander. Onze producten en materialen zijn dan ook altijd van de best mogelijke kwaliteit. Onze producten en systemen worden dan ook geproduceerd door iso gecertificeerde bedrijven en worden veelvuldig getest. Tevens werkt een bedrijfswageninrichting niet alleen prettiger, het geeft ook een professionele uitstraling. U werkt hard voor uw reputatie als vakman en bij Zevim zijn wij van mening dat uw bedrijfswagen inrichting daar zeker aan hoort bij te dragen.

Uw professionele partner

BedrijfswageninrichtingZevim staat bekend als professioneel partner in bedrijfsbus inrichting en optimalisatie. Dit vanwege een aantal punten waar wij inmiddels bij veel tevreden klanten bekend om staan:

  • Wij geven vrijblijvende demo’s
  • Wij zorgen voor kosteloze en vrijblijvende advisering
  • Wij leveren professionele ontwerpschetsen met ons tekenprogramma ter visualisering
  • Transparantie en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend
  • Betaalbaarheid van de systemen is bij ons een vereiste

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Of wilt u een demo krijgen zodat u een beeld krijgt van onze mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen naar 0316-527864 of breng een bezoekje aan onze webshop. Wij staan altijd tot uw beschikking voor advies en informatie!