Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Bedrijfswageninrichting hout

  Uw bedrijfsbus optimaal ingericht

  Bedrijfsbus inrichtingVoor een bedrijfswageninrichting met hout bent u bij Zevim ook aan het juiste adres. Wij bieden u de beste producten om uw bedrijfswagen optimaal in te richten. Door hout te gebruiken bij de afwerking in combinatie met onze lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen, wordt uw bedrijfswagen functioneel ingedeeld. Weet u al wat u wilt voor uw bedrijfswagen? U kunt in onze webshop een aantal voorbeelden bekijken om inspiratie op te doen. U vindt er veel standaard inrichtingen, maar wij leveren uiteraard ook maatwerk om aan uw specifieke wens te kunnen voldoen. Maak eens een afspraak met een van onze specialisten en laat u verrassen door onze kwaliteit in maatwerk!

  Het voordeel van bedrijfswageninrichting met hout

  Door overzicht te creëren, kunt u efficiënt werken. Op deze manier weet u waar u mee bezig bent en waar u staat in een bepaald proces. Kortom: het is als ondernemer altijd belangrijk om uw zaken goed te organiseren, van administratie tot aan aflevering van materialen. Dit geldt zeker ook bij het verlengde van uw magazijn: uw bedrijfswagen. Het is dan ook niet wenselijk om met een relatief lege wagen naar de plaats van uw bestemming te rijden, waar vervolgens gezocht moet worden naar gereedschappen en materialen. Een professionele bedrijfswageninrichting is dan een oplossing. Door deze te voorzien van een goede inrichting, krijgt u orde en overzicht in de beschikbare laadruimte van uw auto. Tevens is een dergelijke bedrijfswageninrichting, eventueel gecombineerd met hout, een investering die vaak binnen 2 jaar al is terugverdiend!

  Een duurzame investering

  BedrijfswageninrichtingEen bedrijfswageninrichting is een investering. Een investering waar u jarenlang plezier van wenst te hebben. Om de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten te blijven waarborgen, worden deze veelvuldig getest, zodat deze kunnen voldoen aan de strengste Europese normen. Ook het hout dat we bij de afwerking van onze bedrijfswageninrichting gebruiken, is van de best mogelijke kwaliteit. Onze inrichtingen met hout dragen altijd bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Dat gecombineerd met functionaliteit en u bent verzekerd van het neusje van de zalm op het gebied van bedrijfswageninrichting!

  De kenmerken en zekerheden van Zevim

  Zevim is uw betrouwbare partner voor het optimaal inrichten van uw bedrijfswagen. Wij staan door heel Nederland bekend vanwege een aantal eigenschappen:

  • Vrijblijvende demonstraties en adviseringen tijdens bezoeken met onze demobus
  • De duidelijke website met een makkelijk toegankelijke webshop.
  • Het leveren en garanderen van enkel kwaliteitsproducten
  • De jarenlange ervaring en professionele werkzame vakmensen
  • De betaalbare inrichtingen

  Contact opnemen

  Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen op het gebied van afwerking met hout en het optimaliseren van uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op of plaats uw bestelling in onze webshop. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0316-527864. Graag verzorgt Zevim uw bedrijfswageninrichting!