Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

  Ik ga akkoord met deprivacyverklaring

  beurs

  Zevim bedrijfswageninrichting; altijd passend

  Zevim BV, opgericht in 2001, is een internationaal opererende producent van professionele bedrijfswageninrichtingen. Met onze diverse modulaire systemen kunnen we elk merk en type bedrijfswagen voorzien van de gewenste inrichting.

  Diverse bedrijfswageninrichting systemen
  Bij Zevim bieden we verschillende bedrijfswageninrichting systemen. Zo hebben we in onze verticale bedrijfswageninrichting zowel de lichtgewicht variant als ook de HeavyDuty uitvoering. Uiteraard ontbreekt in ons assortiment ook niet het modulaire (horizontale) bodemladesysteem, ook wel bekend als de dubbele bodem. Al onze systemen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste Europese normen, waardoor we de veiligheid kunnen garanderen.

  Filosofie van kwaliteit en betaalbaarheid
  We streven ernaar hoogwaardige en duurzame systemen te produceren die tegelijkertijd betaalbaar zijn. We blijven onze systemen voortdurend ontwikkelen en brengen regelmatig nieuwe producten op de markt om een compleet assortiment aan te bieden en tegemoet te komen aan de veranderende wensen van onze klanten. Daarom bedienen we diverse branches, waaronder industrie, installatie, bouwnijverheid, schilders, automobiel en overheid, met oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van elke branche.

  Advies en ondersteuning
  Deskundig advies en ondersteuning voor onze klanten, daar hechten we veel waarde aan. We nemen deel aan open dagen en beurzen en hebben demobussen beschikbaar om klanten te informeren over de mogelijkheden van bedrijfswageninrichting. We bieden ook kosteloze en vrijblijvende uitwerkingen van deze bedrijfswageninrichtingen met een CAD-tekenprogramma aan. Bovendien hebben we een duidelijke en overzichtelijke catalogus beschikbaar, zowel in boekvorm als op onze website. Daarnaast is ons prijsbeleid zeer transparant door het plaatsen van onze prijzen (excl. btw) in onze webshop. U kunt contact met ons opnemen via telefoon + 31 (0)316 527864 of e-mail info@zevim.nl voor vragen of een afspraak met onze buitendienst.

  Distributie en dealers
  Bij Zevim werken we via een uitgebreid internationaal dealernetwerk dat bestaat uit verkooppunten en authorised region dealers. Onze authorised region dealers beschikken over professioneel ingerichte werkplaatsen voor de installatie van onze bedrijfswageninrichtingen. Naast de bedrijfswageninrichtingen kunt u bij onze dealers vaak ook terecht voor andere autospecifieke producten, zoals energievoorziening, vloerplaten, zijwandbekleding, imperialen, signalisatie en auto/reclame bestickering.

  Zevim BV is een toonaangevende producent van professionele bedrijfswageninrichting. We bieden diverse systemen die voldoen aan de behoeften van verschillende branches. Met onze filosofie van kwaliteit, betaalbaarheid en continue ontwikkeling van nieuwe producten hebben we het vertrouwen van vele afnemers gewonnen. We bieden uitgebreid advies en ondersteuning aan onze klanten en werken met een internationaal distributienetwerk van verkooppunten en authorised region dealers. Bij onze dealers kunt u niet alleen terecht voor bedrijfswageninrichtingen, maar ook voor aanvullende autospecifieke producten.