Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  beurs

  Zevim BV 

  zevim_caddy-max_01Zevim opgericht in 2001 en is producent van professionele bedrijfswageninrichting (kast)systemen en is internationaal opererend. Met haar verschillende modulaire systemen kan Zevim elk merk en type bedrijfswagen inrichten en tevens voldoen aan de verschillende wensen en eisen die er individueel aan wordt gesteld.
  Zo heeft Zevim in de verticale bedrijfswageninrichting zowel de lichtgewicht variant als ook de HeavyDuty uitvoering. Uiteraard ontbreekt in de range ook niet het modulaire (horizontale) bodemladesysteem. Ook wel de dubbele bodem genoemd in de bedrijfswagens.
  De verschillende systemen zijn allemaal getest door de officiële instanties en voldoen aan de strengste europese normen waardoor ook de veiligheid is gegarandeerd.
  Onze filosofie is dan ook niet voor niets om kwalitatief hoogwaardige systemen te produceren die duurzaam zijn en tegelijkertijd ook op een acceptabel en betaalbaar prijsniveau zitten. Vanuit deze filosofie blijven we onze systemen continue doorontwikkelen en brengen we daarnaast telkens weer nieuwe produkten op de markt die bijdragen aan een compleet leveringsprogramma en aangepast worden aan de (veranderende) wensen van de diverse afnemers.
  Het is dan ook een logisch gevolg dat onze afnemers zich in alle soorten branches bevinden zoals de industrie, installatie, bouwnijverheid, schilders, automobiel, overheid etc. etc. Dit omdat wij voor elk van de branches typische oplossingen bedenken.

  De werkwijze:

  Als organisatie hechten wij veel waarde aan een goed en deskundig advies en ondersteuning naar onze relaties/afnemers. Wij doen dat bijvoorbeeld door deelname aan open dagen en beurzen en via onze demobussen van de bedrijfswageninrichting. Het kostenloos en vrijblijvend opnemen en uitwerken van deze bedrijfswageninrichtingen middels een CAD tekenprogramma is bijvoorbeeld onderdeel van deze ondersteuning en het bezoeken van relaties bij vraagstellingen om ter plekke een situatie te kunnen beoordelen of adviseren.

  Ook het uitgeven van een duidelijke en overzichtelijke catalogus behoort hier toe. Dit zowel in boekvorm maar ook op onze website. Daarnaast is ons prijsbeleid zeer transparant door het plaatsen van onze prijzen (excl. btw) in onze webshop. Tevens is onze binnen- en buitendienst altijd bereikbaar via de telefoon + 31 (0)316 527864 of mail info@zevim.nl voor vragen over de diverse producten. Een afspraak maken voor een (oriënterend) gesprek met de buitendienst is via de verkoop binnendienst altijd te realiseren.

  Door kwalitatief goede producten te leveren tegen een eerlijke prijsstelling en daarnaast duidelijk, innovatief te zijn en ondernemend te opereren hebben wij van al veel afnemers het vertrouwen gekregen.

  Distributie/dealers:

  Zevim werkt via een een uitgebreid internationaal dealernetwerk welke bestaat uit verkooppunten (te vinden op onze website www.zevim.nl) en de zgn door Zevim aangestelde authorised region dealers. Deze authorised region dealers hebben elk een compleet professioneel ingerichte werkplaats voor de installatie van de Zevim bedrijfswageninrichtingen. Bij deze dealers kunt u veelal ook terecht voor allerlei andere autospecifieke produkten zoals energievoorziening (omvormers), vloerplaten, zijwandbekleding, imperiaals, signalisatie, auto/reclame bestickering etc etc.