Bij vragen, neem contact met ons op.

Contact formulier

  Ik ga akkoord met deprivacyverklaring

  Vacature Junior Assemblagemedewerker (m/v/x)

  Vacature Junior Assemblagemedewerker

  24, 32 of 40 uur | Startersfunctie | Zevenaar

  Zevim is een internationaal opererend bedrijf. Gevestigd in Zevenaar en opgericht in 2001. Wij produceren bedrijfswagen- en werkplaatsinrichtingen. Daarnaast leveren we vloerplaten, zijwandbescherming en verschillende accessoires die gebruikt worden in en om bedrijfswagens.

  We streven ernaar om nu en in de toekomst een innovatieve, loyale en betrouwbare partner te zijn voor onze relaties. Dit bereiken we met een eerlijke en behulpzaam organisatiecultuur die jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt.

  Ter uitbreiding van ons team hebben wij diverse vacatures en zijn wij op zoek naar een

  Junior Assemblagemedewerker

  Solliciteer direct!

   Stuur je motivatie + cv naar: femke@zevim.nl of bel naar 0316-527864 en vraag naar Mathieu van der Lei 

  Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 30 juni 2023

  Functieomschrijving

  Wij zijn op zoek naar een junior assemblagemedewerker voor onze Zevim Bedrijfswageninrichting in Zevenaar. Onder leiding van een ervaren assemblagemonteur, ben je verantwoordelijk voor het assembleren en monteren van hoogwaardige aluminium/stalen bedrijfswageninrichtingen op maat. Als junior assemblagemedewerker ben je onderdeel van een gedreven team dat zich richt op kwaliteit, klanttevredenheid en innovatie.

  Functie-eisen

  Als junior assemblagemedewerker bedrijfswageninrichting heb jij of ben jij:

  • Een passie voor techniek en assemblage
  • Enthousiast om technische tekeningen te leren lezen
  • Geïnteresseerd in verschillende gereedschappen en materialen
  • De vaardigheden om zowel zelfstandig te werken en ook in teamverband te kunnen functioneren
  • Een technische opleiding op mbo-niveau eventueel aangevuld met ervaring in de praktijk
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in bedrijfswageninrichting niet nodig

  Wat bieden wij jou?

  • Bruto startsalaris €2080,- per maand op basis van een 40-urige werkweek (=bruto startsalaris €12,- per uur)
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een innovatief bedrijf
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf
  • Vergoeding voor deelname aan werkgerelateerde opleidingen.
  • Een informele werksfeer binnen een hecht team van collega’s
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek
  • Deelname aan pensioenregeling.
  • Toeslag vakantiegeld van 8%
  • Tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

  Arbeidsovereenkomst

  • Startdatum in overleg
  • Parttime of fulltime dienstverband van 24, 32 of 40 uur
  • Werkweek: maandag tot en met vrijdag
  • Vaste werktijden van 08:00 – 17:00

  Hoe ziet een werkdag van een junior assemblagemedewerker eruit?

  1. Planning en voorbereiding: als junior assemblagemedewerker begin je de dag met het doornemen met de leidinggevende van de werkorder en de tekeningen om een duidelijk beeld te krijgen van het werk dat moet worden uitgevoerd.
  2. Assemblage van componenten: daarna ga je de verschillende componenten van de bedrijfswageninrichting assembleren, zoals schappen, lades, kasten en andere accessoires. Dit omvat het monteren van verschillende onderdelen.
  3. Kwaliteitscontrole: Na het assembleren van de bedrijfswageninrichting voer je een kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat alles correct is geassembleerd en werkt volgens de specificaties.
  4. Documentatie: vervolgens ga je de assemblage documenteren en eventuele opmerkingen en feedback van de kwaliteitscontrole noteren.
  5. Verzendklaar maken van producten: de producten voldoen aan de kwaliteitsnormen. Daarna ga je de producten klaar maken voor transport.
  6. Opruimen en onderhoud: Nadat het verzendklaar maken van producten is voltooid (of einde werkdag), ga je de werkruimte opruimen en onderhoud uitvoeren aan de gebruikte gereedschappen en apparatuur om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijven.
  7. Feedback en rapportage: tot slot rapporteer je aan de leidinggevende over de voortgang van het werk, eventuele problemen of uitdagingen die je bent tegengekomen en suggesties voor verbetering van de processen.

  Al deze taken voer je uit in een assemblageomgeving, waarbij je samenwerkt met andere teamleden om de assemblage van bedrijfswageninrichting binnen de gestelde deadlines en kwaliteitsnormen te voltooien.

  Sollicitatieprocedure

  Bij interesse in onze vacature junior assemblagemedewerker kun je jouw cv en motivatiebrief sturen naar info@zevim.nl. Na ontvangst van jouw sollicitatie, ontvang je binnen 5 werkdagen per e-mail een bevestiging.

  Heb je meer informatie nodig of vragen over deze functie? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via e-mailadres: info@zevim.nl. Bel je liever? Dat mag ook: 0316-527864 en vraag naar Mathieu van der Lei.

  Als we positief zijn over jouw sollicitatie, nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we graag kennis met jou en vertellen we je meer over de functie en ons bedrijf.

  Als het eerste gesprek goed verloopt, volgt er een tweede gesprek waarbij we dieper ingaan op de functie en jouw ervaring en vaardigheden. Als we na het tweede gesprek nog steeds enthousiast zijn, doen wij jou een aanbod.

  Ben jij de junior assemblagemedewerker bedrijfswageninrichting die wij zoeken? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

  Solliciteren is mogelijk tot en met vrijdag 30 juni 2024.

  We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.